Deze Coucke blijft wel bij KVO (en is de nieuwe sterke man bij de jeugd)

23/03/18 om 10:08 - Bijgewerkt op 22/03/18 om 10:08

Directeur zijn van de KVO Se'Academy is blijkbaar geen makkelijke taak. Met Rik Coucke is de jeugdwerking van KVO aan de vijfde directeur in zes seizoen toe. Zijn voorgangers hebben allemaal hun steentje bijgedragen tot de groei, maar werden vervangen of haakten zelf af.

Rik Coucke (62), gehuwd met Nicole Huppermans en vader van Tim (36) en Stefanie (35) is ook opa van Miro Makelberge, jeugdspeler U11 bij KV Oostende. "Ik was 30 jaar actief bij de landmacht van het Belgisch leger en zwaaide tien jaar geleden af als commandant", vertelt Rik Coucke. "Ik ben altijd sportief bezig geweest en speelde tot mijn 16de bij de jeugd van ASO. Ik was geen groot voetbaltalent en heb door de jaren heen, veel getennist, gefietst en gewandeld. In 1994 begon ik als jeugdtrainer bij KVO. Ik trainde bijna alle categorieën, tot en met de gewestelijke juniores. Mooie herinneringen heb ik u...

Verder lezen?

Lees elke maand gratis 4 artikelen

Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd
of

KW-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van KW

Ik neem een abonnement Ik ben al abonnee

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!