"Ben niet gemaakt om op de bank te zitten en zo geld te verdienen"

26/01/18 om 06:00 - Bijgewerkt op 25/01/18 om 13:29

Eviva Fernando op de tonen van Samantha's Eviva Espana. Het was lang geleden, maar zaterdag tegen Kortrijk was het nog eens van dat. Vooral in de eerste helft dartelde Pai (zijn Braziliaanse bijnaam) als vanouds over het Oostendse gras. Bij KVO heerst de hoop dat Canesin herboren is. Tenzij hij nog vertrekt op het einde van deze transferperiode?

Het verhaal van Fernando Canesin is bekend. Eerst gehuurd van Anderlecht en vervolgens definitief overgenomen. Drie seizoenen lang sterkhouder en publiekslieveling en in 2016 zelfs een bekroning tot Speler van het Seizoen. Tot hij vorig seizoen op een zijspoor belandde. Ook dit seizoen kreeg Fernando zijn carrière niet op de rails. Tot hij een tweetal maanden geleden tegen Eupen toch nog eens aan de aftrap kwam. Canesin bedankte met een assist voor Özkan, maar moest vervolgens weer vrede nemen met een stek op de bank.
...

Verder lezen?

Lees elke maand gratis 4 artikelen

Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd
of

KW-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van KW

Ik neem een abonnement Ik ben al abonnee

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!