Oostende Kare Ingebrigtsen officieel nieuwe coach van KV Oostende

De Noor Kare Ingebrigtsen is vanaf komend seizoen de nieuwe hoofdcoach bij KV Oostende. De 53-jarige ex-coach van onder meer Rosenborg ondertekent er een contract voor twee seizoenen, zo maakte de Kustploeg maandag bekend.

Oostende Noorse coach in polepositie bij KV Oostende

Op een persconferentie gaven voorzitter Frank Dierckens en ceo Patrick Orlans enige toelichting bij de huidige visies. Binnen de tien dagen stellen ze hun nieuwe trainer voor.

Oostende KV Oostende en Hugo Broos zetten een punt achter hun samenwerking

KV Oostende maakt onder leiding van voorzitter Frank Dierckens werk van de herstructurering van zijn sportieve cel. Hugo Broos ziet daarin voor zichzelf niet langer een rol weggelegd en wil, in het belang van de toekomstige werking, daarom ook niet langer vasthouden aan zijn functie als technisch/sportief directeur. Als coach laat Hugo Broos voor de rest van het seizoen de taak ook over aan Franky Van der Elst en zijn assistenten.

Oostende KVO denkt aan Glen De Boeck of Sven Vandenbroeck om Gert Verheyen op te volgen

Ten laatste begin mei wil KV Oostende een opvolger voor Gert Verheyen voorstellen als nieuwe hoofdcoach. In een interview op de website van de kustploeg bevestigt technisch directeur Hugo Broos donderdag dat de sollicitaties vlot binnenstroomden en er gesproken werd met Sven Vandenbroeck en Glen De Boeck. Witte rook is er evenwel nog niet.

KV Oostende wint na vier maanden nog eens thuis

In de tweede helft keurde ref Smet drie Oostendse treffers wegens duwfout, handsspel en buitenspel af. Op de penaltystip scoorde Vanlerberghe toch de winning-goal: 2-1 tegen Beerschot Wilrijk.

Oostende Grote plannen bij KV Oostende

Tijdens de officiële voorstelling van kersvers KVO-voorzitter Franck Dierckens stelde KV Oostende zijn toekomstplannen voor.

Oostende KV Oostende rekent volgend seizoen op Bushiri

Rocky Bushiri keert na afloop van het seizoen terug naar KV Oostende. Dat heeft de kustploeg maandag laten weten. De 19-jarige verdediger voetbalt deze jaargang op huurbasis bij Eupen.