Zulte Waregem 'vergeet' Teddy Chevalier in topschuttersstand

09/05/18 om 09:17 - Bijgewerkt om 09:53

Hamdi Harbaoui is sinds gisterenavond de nieuwe topschutter in de Jupiler Pro League en bij Zulte Waregem wilden ze dat op een 'ludieke manier' in de verf zetten.

Zulte Waregem 'vergeet' Teddy Chevalier in topschuttersstand

KV Kortrijk-spits Teddy Chevalier was wekenlang de beste schutter in de Jupiler Pro League, maar in de play-offs stokte zijn doelpuntenmachine. En net in deze nacompetitie sloeg die van Hamdi Harbaoui, in de winterstop van Anderlecht naar Zulte Waregem overgekomen, aan. Gevolg: Harbaoui is na een nieuwe hattrick tegen Waasland Beveren met 22 goals de nieuwe topschutter, zijn concurrent Chevalier blijft steken op 21. Na de match werd op het scorebord van het Regenboogstadion de nieuwe topschuttersstand geprojecteerd, maar de naam van Teddy Chevalier, ex-speler van de fusieclub, werd daarbij gewoon weggelaten. Flauw, maar het zet de 'vijandelijkheden' tussen de beide clubs wel nog eens duidelijk in de verf.

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!