Woning van Yves Vanderhaeghe bekogeld met rotte eieren

© BELGA
Redactie KW

In Rumbeke werd de voorgevel van de woning van de voetbaltrainer zondagavond bekogeld met rotte eieren. Yves Vanderhaeghe heeft klacht ingediend.

Sinds Yves Vanderhaeghe, enkele weken amper nadat hij een nieuw contract had ondertekend bij KV Kortrijk, plotseling tekende bij KV Oostende, zit het er bovenarms op tussen de succestrainer en enkele heethoofden uit de Kortrijkse supporterskringen. Met spandoeken, bommetjes, spreekkoren en dies meer maakten ze hem duidelijk dat hij niets meer of minder dan ‘een judas’ was die plotseling voor het geld had gekozen.

Nu blijken sommigen er ook zo over te oordelen dat hij daarmee duidelijk ‘eieren voor zijn geld heeft gekozen’, want na de verloren wedstrijd van zondag laatst tegen Charleroi – de Kerels gingen toen met 5-2 de boot in – bekogelden onbekenden de voorgevel van zijn woning in Rumbeke met rotte eieren.

Vanderhaeghe, die een gespecialiseerd schoonmaakbedrijf moest laten langskomen en daar 800 euro kosten aan overhoudt, heeft klacht ingediend tegen onbekenden. Het nieuws kwam onze sportredactie dinsdagavond ter ore tijdens een debatavond met supporters van KV Kortrijk en werd ons bevestigd door Yves Vanderhaeghe.

(FJA)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier