Tyron Ivanof: "Nooit getwijfeld of ik weer op niveau zou komen"

27/04/18 om 09:40 - Bijgewerkt om 09:39

In mei vorig jaar lachte de toekomst Tyron Ivanof toe. De jonge middenvelder had net een profcontract bij KV Kortrijk getekend en zag een droom in vervulling gaan. Bijna exact twee maanden later sloeg het noodlot toe toen hij op training zijn knie verdraaide en vijf maanden out was. Ondertussen is Ivanof back on track en verzamelde hij zijn eerste speelminuten van het seizoen.

10 juli 2017. Geconfronteerd met die datum moet Tyron Ivanof (20) niet lang nadenken over wat er toen is gebeurd. "De dag waarop ik geblesseerd raakte", zucht de middenvelder. "Dat was een lastig moment, want ik was goed bezig in de voorbereiding en kreeg goede commentaren. We waren op dat moment op stage in Nederland, maar ik moest noodgedwongen eerder terugkeren. Luxatie van de knieschijf, was het verdict. Het was best pijnlijk, zeker die eerste dagen. Ik kon amper wandelen, had veel pijn toen ik trappen moest nemen. Maar eenmaal onder het mes ebde die pijn relatief snel weg. Ik kreeg pijnstillers, maar heb er niet al te veel moeten nemen. Ik kon de pijn toen best verdragen. Weet je, ik had in februari van vorig jaar daar ook al last van, maar in samenspraak met de arts hebben w...

Verder lezen?

Lees elke maand gratis 4 artikelen

Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd
of

KW-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van KW

Ik neem een abonnement Ik ben al abonnee

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!