Spelers KV Kortrijk dineren tussen de fans

De spelers van KV Kortrijk schuiven samen met de fans aan, aan het buffet © TV
Redactie KW

Afgelopen donderdagavond was het alle hens aan dek voor de supporters van KV Kortrijk. De fanclub ‘De Zoete KVK-vrienden’ die sinds medio 2017 groen licht kreeg van de supportersfederatie organiseerde een barbecue waarbij de spelers en kopstukken van de voetbalploeg aanwezig waren.

“We ontvangen vandaag rond de 140 personen die komen genieten van een barbecue in het bijzijn van hun favoriete spelers. Ze kunnen samen aanschuiven aan hetzelfde buffet en in een familiale sfeer genieten, handjes schudden en verhalen uitwisselen. Geweldig toch?” aldus een opgetogen secretaris Bart Dewulf.

Met de supportersclub wil men het voetbal dichter bij de fans brengen. “Wie zich inschrijft krijgt heel wat leuke gadgets en we organiseren ook jaarlijks enkele activiteiten waaraan men kan deelnemen. Iedereen die hier is, ook de spelers, komen uit vrije wil en ik ben dan ook trots te kunnen zeggen dat er dit maar weinig fanclubs gegund is.” Besluit de secretaris nog.

Ook deze avond bleven de inschrijvingen voor de fanclub binnenlopen. Men zit ondertussen al aan 180 leden en het aantal stijgt gestaag. Er wordt geen limiet gezet op het aantal leden voorlopig zolang alles maar gezellig en sfeervol verloopt voor, tijdens en na de matchen.

(TV)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier