KVK-supporters woest op training

"Wat is de prijs van een garnaal", vroegen de KVK-fans zich luidkeels af.
Redactie KW

De supporters lieten op de training met zangkoren en Bengaals vuurwerk aan Yves Vanderhaeghe weten wat ze van zijn vertrek vinden.

De training donderdag kon op heel wat belangstelling van supporters rekenen. Veel woeste fans drukten hun ongenoegen uit rond het vertrek van Yves Vanderhaeghe naar KV Oostende. “Het is niet proper wat Yves ons gelapt heeft”, aldus supporter Jacob Van Belle (17). “Hij had nog maar net voor drie seizoenen bijgetekend en vertrekt nu al naar een andere ploeg. Voor de supporters voelt het ook aan als een mes in de rug, want hij had het altijd over een mooi project uitbouwen met de club. Ook de timing kon veel beter.”

Sympathie verloren

Paul Buysschaert ziet Vanderhaeghe het seizoen niet meer uitdoen. “Hij zou beter zelf initiatief nemen en nu al vertrekken. Zeker die thuismatch tegen Anderlecht zal voor hem onhoudbaar zijn. Ik was vooral ontgoocheld over de negatieve uitspraken die hij deed over KVK bij de persvoorstelling in Oostende. Hij heeft op die manier het sympathie van veel supporters verloren.” Paul verwacht niet dat de Kerels nu nog een Europees ticket zullen behalen. “Ik zie de ploeg geen punten meer pakken in de resterende wedstrijden. Het is jammer om op die manier zo’n prachtig seizoen af te sluiten”, besluit Paul Buysschaert.

(CDW)

https://www.youtube.com/watch?v=ZanJCBTUl9g

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier