Kortrijk houdt de punten thuis

Kortrijk heeft zaterdagavond op de 24e speeldag in de Jupiler Pro League in eigen huis geen fout gemaakt. De club haalde het in extremis met 2-1 van Lokeren. De Waaslanders laten zo een nieuwe kans liggen dichterbij de voorlaatste, Waasland-Beveren, te komen.

Lokeren begon zijn wedstrijd van de (aller)laatste kans met een draak van een eerste helft. Het was wachten op de openingstreffer van de thuisploeg en die kwam er een minuut voor rust via Avenatti.

Lokeren tankte tijdens de pauze energie en maakte vier minuten in de tweede helft zowaar gelijk. Saroka zette zijn eerste goal van de competitie op het scorebord. Beide teams kregen verderop in de wedstrijd kansen om het pleit naar zich toe te trekken en het was de thuisploeg die vier minuten in blessuretijd de 2-1 scoorde. Stojanovic velde het harde verdict voor de bezoekers.