Idir Ouali (KV Kortrijk) heeft prachtweek achter de rug

06/04/18 om 09:49 - Bijgewerkt om 09:47

Een contractverlenging en een doelpunt in de ruime 4-1-overwinning van zijn ploeg op de eerste speeldag van play-off 2. De minicompetitie kon voor winger Idir Ouali niet beter beginnen.

"Play-off 2 is minder leuk om te spelen, maar we zijn toch ambitieus", liet Idir Ouali vooraf optekenen. En dat is dus gebleken: Waasland-Beveren was het kind van de rekening. Het werd 4-1, hetzelfde resultaat als begin december in de reguliere competitie. "We hadden vooraf gehoopt om op hetzelfde elan voort te kunnen doen als in de reguliere competitie en daarin zijn we geslaagd", alds Idir Ouali, die nu vijf treffers achter de naam heeft. "Ja, play-off 1 spelen was leuker geweest: de clubs hebben meer ambitie, er zijn betere tegenstanders, de opkomst van het publiek is groter. Maar goed, we kunnen de klok niet meer terugdraaien. Als we play-off 2 moeten spelen, dan is dat omdat we daar onze plaats hebben. Misschien verdienden we beter, maar het heeft geen zin om voortdurend achteruit te kijken. Er zijn veel factoren waardoor w...

Verder lezen?

Lees elke maand gratis 4 artikelen

Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd
of

KW-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van KW

Ik neem een abonnement Ik ben al abonnee

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!