KSV Roeselare wil zo snel mogelijk opvolger voor Dennis van Wijk

24/01/18 om 10:35 - Bijgewerkt om 10:39

KSV Roeselare ontsloeg vorige week Dennis van Wijk, de trainer die eerder dit seizoen al overnam van Arnaud Mercier bij de club uit 1B. Van Wijk was zelf het seizoen begonnen bij OH Leuven. KSV Roeselare hoopt zo snel mogelijk een opvolger te kunnen voorstellen.

KSV Roeselare wil zo snel mogelijk opvolger voor Dennis van Wijk

Tom Colpaert is de man die nu samen met Fred Vanderbiest de touwtjes in handen heeft in afwachting van de komst van een nieuwe trainer. © VDB

Dinsdagavond op de nieuwjaarsreceptie bij KSV Roeselare, waarop een 250-tal genodigden aanwezig waren, viel wel wat nieuws te rapen. Bij deze gelegenheid werd ook het kunstgrasveld officieel geopend. CEO Johan Plancke verklaarde dat de club dit seizoen zeker nog een nieuwe trainer zal aanstellen. "De nieuwe man krijgt op die manier de kans om het nieuwe seizoen ook al voor te bereiden. Er zijn meerdere kandidaturen binnen gekomen, maar we willen ons niet overhaasten bij het maken van de keuze voor een nieuwe trainer."

CEO Johan Plancke (centraal) en voorzitter Yves Olivier (rechts) met oud-voorzitter Antoine Van Eekchout hier eerder dit seizoen in overleg. Een nieuwe trainer is op komst, maar er wordt niet overhaast tewerk gegaan.

CEO Johan Plancke (centraal) en voorzitter Yves Olivier (rechts) met oud-voorzitter Antoine Van Eekchout hier eerder dit seizoen in overleg. Een nieuwe trainer is op komst, maar er wordt niet overhaast tewerk gegaan. © VDB

Ondertussen blijft het duo Tom Colpaert-Fred Vanderbiest de touwtjes in handen hebben. Zaterdag speelt KSV Roeselare tegen leider Cercle Brugge, dat eveneens de tweede periode aanvoert. KSV Roeselare hoopt nog steeds om straks play-off 2 te spelen, maar daarvoor moet het bij de eerste vier eindigen. Momenteel staat de club vijfde, er staan nog drie uitwedstrijden en twee thuismatchen op het programma.

(FBR)

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!