KSV Roeselare opent op verplaatsing bij KVC Westerlo

12/06/18 om 15:30 - Bijgewerkt om 15:29

Lommel SK en Union openen op vrijdag 3 augustus de voetbaljaargang 2018-2019 in de Proximus League. Dat blijkt uit de competitiekalender die de Pro League dinsdag bekendmaakte.

KSV Roeselare opent op verplaatsing bij KVC Westerlo

De spelers van KSV Roeselare op het einde van vorig seizoen. © a-BELGA

KSV Roeselare opent de competitie op zaterdag 4 augustus om 20.30 uur met een verplaatsing naar 't Kuipke om er het plaatselijke KVC Westerlo te ontmoeten, een tegenstander die in het verleden weinig succes bracht. KSVR kon er nog nooit winnen, in de play-downs van vorig seizoen werd het er 0-0, waardoor het behoud in 1B definitief verzekerd was.

Op de tweede speeldag op zaterdag 11 augustus om 17 uur komt competitiefavoriet en kaskraker KV Mechelen naar Schiervelde. De Maneblussers worden steeds vergezeld van een grote schare trouwe supporters. Daarna volgt de uitwedstrijd bij Tubeke, daarop volgt een bekerwedstrijd waarvan de loting nog moet gebeuren. Daarna speelt KSVR twee keer thuis tegen Lommel en Beerschot-Wilrijk.

(FBR/Belga)

Nieuwkomers in de Proximus League

Lommel SK (gepromoveerd uit de eerste amateurdivisie) en KV Mechelen (gedegradeerd uit de Jupiler Pro League) zijn de nieuwkomers in de Proximus League. De Pro League heeft de exacte speelmomenten voor de eerste zeven speeldagen al vastgelegd.

Voor de speeldagen 8 tot en met 28 is al bekend wie tegen wie speelt in welk weekend, maar de exacte dag en startuur worden later bepaald.

Bekijk in bijlage de volledige kalender:

Lees meer over:

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!