KSV Roeselare houdt een puntje thuis tegen Beerschot-Wilrijk

Wouter biebauw hield zijn netten schoon. © (Foto VDB)
Redactie KW

Daags na het ontslag van van Wijk deelde wit-zwart de punten met Beerschot-Wilrijk, dat eerder de eerste periode op zak stak.

Interim-coach Tom Colpaert kon geen beroep doen op de geschorste Seoudi. Hierdoor kwam Wieser in de ploeg. In de drie eerdere confrontaties met de Antwerpenaren wist Roeselare niet één keer te scoren. De start was niet geheel verrassend voor de bezoekers, maar meer dan een tweetal gekraakte schoten leverde hun aanvalsdrang niet op. Ook Prychynenko mocht het wat later proberen maar die knikte voorlangs. KSVR moest het van de counter hebben. Grote kansen kwamen hier aanvankelijk niet uit voort. Op het halfuur dan toch een keer Cornet na een lange een, maar die mikte in de handen van Romo.

Meer animo na de rust. Zo werd Samyn al vroeg afgeblokt en moest op een schot van Mbombo aan de overkant ook Biebauw al vroeg aan het werk. Een kunstje dat hij op een vluchtschot van Placca in het slotkwartier nog eens herhaalde. Geen goals dus op Schiervelde en een al bij al dus logische puntendeling.

KSV Roeselare – Beerschot-Wilrijk 0-0

Roeselare: Biebauw, M. Monteyne, Schmisser, Lépicier, Lemoine, Grisez, Van Acker, Wieser (82′ Dufour), Lecomte, Samyn (89′ Cerigioni), Cornet.

Beerschot: Romo, Dom, Prychynenko, Van den Bergh, De Jonghe, Pietermaat, Van Hyfte, Messoudi (89′ Boulaouali), Losada (52′ Hoffer) Placca, Mbombo.

(SB – Foto VDB)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier