KSV Roeselare en Cercle Brugge zorgen voor doelpuntenfestival

In een laatste oefenpot van dit seizoen haalden de jongens van Dennis van Wijk het op Schiervelde met 4-5 van thuisploeg KSVR.

In een attractieve eindeseizoenspot – waarbij Roeselare-trainer Van der Elst met doelman Malherbe en middenvelder Ghesquière ook twee testers aan de afrap bracht – veegde KSVR-topschutter Myny de 0-0 al na negen minuten van de tabellen toen Cercle-doelman Van Damme zich verkeek op een terugspeelbal van Bourdin. Het begin van een heus doelpuntenspektakel, want nog voor de rust kwam groen-zwart gevleid langszij toen Van Acker kon scoren vanop de stip en Godée en Muzaqi verder aandikten tot 1-3.

Na handspel van Buysse had kort na de rust ook de thuisploeg zijn strafschop beet. Camozzato liet de wenkende kans niet liggen en toen De Rechter kon scoren op voorzet van Vandeputte bleek alles weer te herdoen. En nog was de wedstrijd niet gespeeld. Zo vond Mbuba op het uur ploegmaat Vandeputte, die niet aarzelde en Roeselare op 4-3 bracht. Een Brugse nederlaag leek in de maak, al was dit buiten Buysse (afstandsschot) en Smolders (op hoekschop) gerekend die in het slotkwartier de 4-5-eindcijfers op het bord brachten.