KSV Oostkamp verliest totaal onverdiend op bezoek bij KVC Jong Lede

Senne Decloedt maakte het tweede doelpunt van Oostkamp. © (Foto VDB)

KSV Oostkamp verloor met 3-2 bij Jong Lede.

Het zag er goed uit voor de bezoekers toen ze na 12 minuten via Nikolaas Vermaut de score openden en vervolgens ettelijke kansen versierden. Pal op het half uur echter lukte Jarich Hellinckx de gelijkmaker met een hoge bal die pardoes tegen de netten dwarrelde. Met de rust in zicht bracht Senne Decloedt, overgekomen van VV Westkapelle, Oostkamp andermaal op voorsprong. In de tweede helft vertoonden de jongens van De Valkaart het beste voetbal tot een onnodige fout in de grote rechthoek met penalty werd bestraft. Nicolas Van Peteghem egaliseerde via de stip. De gasten waren helemaal het noorden kwijt en laatstgenoemde lukte, met ingang van het slotkwartier, zowaar de 3-2. Nikolaas Vermaut en Phil Canoot misten vervolgens van een haar unieke kansen maar KSV Oostkamp bleef alweer puntenloos achter.

KSV Oostkamp: Carron, Van De Moere, Vermeulen (46′ Ly), Timmerman, Decloedt, Vanneste, Canoot, Lenihan, Vermaut, Lannoo (83′ Van Hooreweghe), Verheyden.

Doelpunten: 12′ Vermaut 0-1, 30′ Hellinck 1-1, 40′ Decloedt 1-2, 57′ Van Peteghem (pen) 2-2, 75′ Van Peteghem 3-2.