KSV Oostkamp krijgt eindelijk loon naar werken.

Phil Canoot scoorde twee keer voor Oostkamp. © (Foto VDB)

Op bezoek bij Sporting Kampenhout pakte Oostkamp uit met spetterend voetbal maar vooral met een tomeloze inzet. Dat leverde uiteindelijk een 2-4-overwinning op.

Tom Lannoo stond in voor de 0-1 na zes minuten. Net voor het halfuur verdubbelde Kelian Bonny de voorsprong. De jongens van de met lumbago geplaagde coach Dieter Lauwers kregen een opdoffer te verwerken toen kapitein Arvid Lenihan kort voor de rust en meteen erna geel werd geboekt en de krijtlijnen diende te verlaten. Eén minuut later stond Ben De Boeck in voor de aansluitingstreffer. In minuut 64 vond Phil Canoot zijn torinstinct terug en bracht de bordjes op 1-.3. Sporting Kampenhout, in numerieke meerderheid, kwam terug tot 2-3 met ingang van het slotkwartier. Oostkamp bleef met man en macht strijden en kreeg loon naar werken vijf minuten voor inrukken. Alweer Phil Canoot toonde zich succesvol.

KSV Oostkamp: Schelstraete, Ly (52′ Timmerman), Bonny (59′ Blieck), Decloedt, Vanneste, Canoot (90′ Bekaert), Lenihan, Cafmeyer, Himpe, Lannoo, Verheyden.

Doelpunten: 6′ Lannoo 0-1, 28′ Bonny 0-2, 47′ De Boeck 1-2, 64′ Canoot 1-3, 76′ Seghers 2-3, 85′ Canoot 2-4.

Dubbel geel: Arvid Lenihan (45′ en 46′)