KSKV Zwevezele wint na eerste nu ook de derde periode

Omari scoorde drie keer voor Zwevezele. © (Foto VDB)

KSKV deed wat het moest doen en dat was winnen tegen de hekkensluiter uit Zaventem (1-5). Dat kon de buren uit Wingene de kans geven om nog kans te maken op een eindronde.

De klus was vroeg geklaard want na 18 minuten telde Zwevezele al een 0-3 voorsprong na een verschroeiende start. Match eigenlijk gespeeld. Nog voor de rust scoorde de thuisploeg een doelpunt maar verder kwamen ze niet. Na de rust bevestigde Zwevezele zijn meesterschap met nog twee doelpunten. Omari was met drie doelpunten de blikvanger van de derde periodekampioen. Een heel goede repetitie na de misstap van vorige week voor de komende eindronde.

(WD – Foto VDB)

KSKV Zwevezele A: Depaepe, Cornelis, Lagrou (60′ ), Verzele, Bataille, Vanheuverzwyn, Marmitte, Yagan, Omari, Simoës, Coussement..

Doelpunten: 3′ Vanheuverzwijn 0-1, 15′ Omari 0-2, 18.’ Vanheuverzwijn 0-3, 44′ Gody 1-3, 62′ en 85′ Omari 1-4 en 1-5.