KSKV Zwevezele ruim langs Melsele

Simoës maakt er twee in Melsele. © Bart

Zwevezele is van Melsele teruggekeerd met een 2-5 zege. Die kwam er vooral in het laatste half uur.

In Melsele kwam KSKV op achterstand maar stelde een minuut later gelijk. Die stand werd behouden tot de rust. In een doelpuntrijke tweede helft klommen de bezoekers op voorsprong en stelde Melsele gelijk vanop de stip. Zwevezele schakelde een tandje bij en drukte zijn meesterschap uit met drie doelpunten waarvan twee in evenveel minuten. Zo werd een moeilijke verplaatsing succesvol afgerond en springt het team over stadsgenoot KVC Wingene in de stand.

(WD – foto Bart)

Svelta Melsele – KSKV Zwevezele A: 2-5.

KSKV Zwevezele: Depaepe, Minne, Vandendriessche, Bataille, Van Heuverzwyn (87′ Hillewaere), Provoost, Simoës, Verzele, Marmitte (81′ Lagrou), Geryl (88′ Ngabu), Coussement.

Doelpunten: 19′ Van Osselaer 1-0, 20′ Van Heuverzwyn 1-1, 54′ Simoës 1-2, 59′ Van Osselaer 2-2 (pen.), 64′ Bataille 2-3, 74′ Simoës 2-4, 75′ Vandendriessche 2-5.