KSKV Zwevezele en Wetteren houden mekaar in bedwang

Leandro Depaepe hield zijn netten ongeschonden. © Bart

Een aangename pot voetbal tussen de leider en de derde in de stand eindigde op 0-0.

Beide ploegen staken sterk van wal. Met heel goed voetbal aan een hoog tempo vergastten ze hun supporters op een gesmaakt spektakelstuk. De bezoekende ploeg zette KSKV onder druk en omgekeerd was dat ook zo. Niet echt wenkende kansen maar wel zorgden ze voor gevaar in de zestien. De beide verdedigingen gaven niet veel weg en als er eens gevaar was, waren de doelmannen heel attent.

Tweede helft

Bij de rust stond een brilscore op het bord en na de rust was hetzelfde spelbeeld te zien. Nu eens was er een mogelijkheid voor Wetteren, dan weer voor de thuisploeg. Naarmate de wedstrijd vorderde, werd duidelijk dat wie scoorde met de overwinning zou gaan lopen. In het laatste kwartier waren de twee ploegen dicht bij de drie punten maar het was zoals de hele wedstrijd: net niet. Het bleef 0-0 en die puntendeling was dan ook volkomen de juiste weergave van de wedstrijd die boeiend was tot het laatste fluitsignaal. Alleen de doelpunten ontbraken.