KSKV Zwevezele A en Pepingen-Halle delen de punten

© (Foto VDB)

Geel-zwart had nog een eitje te pellen met de Brabanders want in de heenmatch werd met 2-0 verloren. Daar zijn ze niet in geslaagd.

In een gelijk opgaande eerste helft vielen er weinig doelkansen te noteren langs beide kanten. Enkel een vrije trap van Hans Cornelis moest de bezoekende doelman met een goede redding in hoekschop verwerken. Na de rust een zelfde spelbeeld. Wel claimde Zwevezele tweemaal een strafschop in het slotkwartier toen de thuisploeg duidelijk de betere was. Eerst voor een fout op Cornelis en dan op Dildick. De wedstrijd eindigde zoals hij begon. Je mag wel ietsje beter geweest zijn maar als je niet scoort, kan je geen wedstrijd winnen.

KSKV Zwevezele A – Pepingen-Halle: 0-0.

KSKV Zwevezele A: Cool, Cornelis, Minne, Vandendriessche, Bataille, Provoost, Simoës 80′ Marmitte), Verzele, Dildick (75′ Vanheuverzwyn), Coussement, Yagan (77′ Lagrou).