Kristof D'Haene verlengde contract met drie seizoenen: "Hopelijk mag ik hier nog in het nieuwe stadion spelen"

13/04/18 om 10:02 - Bijgewerkt om 10:22

Twee keer net niet. Eerst nipt en onverdiend uit de halve finale van de Croky Cup gekegeld en dus dé match van het jaar gemist op de Heizel, daarna de meerdere moeten erkennen in de gevestigde topclubs in de strijd om play-off 1. "Jammer, maar we onthouden ook het positieve natuurlijk. We hebben na een moeilijke start ons goed herpakt en ook mooi voetbal op de mat gelegd", aldus Kristof D'Haene, die zijn verblijf bij KVK met drie jaar verlengde.

Voetballers als Kristof D'Haene zijn een verademing. Hij schuift aan de geïmproviseerde interviewtafel onder de KVK-tribune, op teenslippers en met een ingetapete knie. Tussen twee trainingen door. Niets verraadt dat hij een profvoetballer is. D'Haene is dan ook gewoon de streekjongen die zijn jongensdroom kon waarmaken. Met zijn 1m68 is hij niet groot van stuk. Maar de energie die hij op het veld etaleert, lijkt onuitputtelijk. In juni wordt hij 28 jaar en hij verlengde zopas zijn contract met drie seizoenen.
...

Verder lezen?

Lees elke maand gratis 4 artikelen

Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd
of

KW-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van KW

Ik neem een abonnement Ik ben al abonnee

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!