KM Torhout beëindigt samenwerking met Allan Deschodt

© VDB
Redactie KW

Maandag besliste KM Torhout om de samenwerking met trainer Allan Deschodt stop te zetten. Assistent-trainer Nigel Smith neemt voorlopig over in afwachting van een opvolger.

Maandagavond rolde een persbericht binnen van KM Torhout. ‘Met spijt in het hart werd vandaag in onderling overleg tussen het bestuur, vertegenwoordigd door voorzitter Dick D’Hoore samen met ondervoorzitters Nico Vermeersch en Johan Bossuyt, en hoofdtrainer Allan Deschodt beslist om de samenwerking stop te zetten. De club wenst ten zeerste te benadrukken dat ze het grootste respect heeft voor wat Allan de afgelopen periode gedaan heeft voor onze club, en dit niet enkel en alleen als trainer.”

Nigel Smith neemt voorlopig over

“Het bestuur zal nu rustig uitkijken naar een opvolger en ontkent ten stelligste dat er al met iemand zou gepraat zijn voor die positie. Voorlopig zal assistent-trainer Nigel Smith de trainingen leiden tot er een nieuwe hoofdtrainer gevonden is.”

Na 13 speeldagen telt KM Torhout slechts vijf punten. Daarmee staat de ploeg laatste in de tweede amateurklasse A. Zaterdag is Racing Club Gent, dat twaalfde staat, op bezoek. Een week later volgt de verplaatsing naar Pepingen-Halle, de voorlaatste met een punt meer. Kortom: twee belangrijke duels in de strijd om de degradatie.

(BV)