KG Witte Beer wint provinciaal kampioenschap bedrijfsvoetbal

KG Witte Beer
Redactie KW

In een zinderend wedstrijdslot trok KG Witte Beer dankzij de onovertroffen klasse van Maxim Van Eeckhout toch nog onverwacht het laken naar zich toe in de provinciale finale. FC RVS ging met 2-3 de boot in.

RVS kwam nochtans twee keer op voorsprong, maar twee keer vocht KG Witte Beer zich terug in de match en kwam het langszij. Eerste zorgde Maxim Van Eeckhout voor de 2-2, toen hij vernuftig twee belagers in de wind zette en de gelijkmaker in de kruising priemde. In een daaropvolgende spelfase tekende hij voor de 2-3 na een puike infiltratie en een magistrale uithaal vanop zo’n 25 meter.

Bovenaan zien we naast de voorzitter van het Brugse Gewest Herman Vermeulen en de provinciale voorzitter Wilfried Lacoere achtereenvolgens Olivier Vanneste, Sebastiaan Vandorpe, Matthieu Willems, Emiel Van Belleghem, Gieles Bailliu, Thomas Van Belleghem, Matthieu Versyck en Gauthier Cappelle. Zittend zien we Brecht Devriese, Max Dugardein, Jan Devriese, Jens Vanden Bussche, coach Frederick Vanneste, Dielen De Rese en afgevaardigde Michael Cools. Uiterst rechts zien we met Jean-Pierre De Stecker, secretaris Lorenzo Seghers, Daniel Goeman en provinciaal secretaris Patrick Daerden ook nog een afvaardiging van het Brugse bestuur. Uitblinker Maxim Van Eeckhout en de afscheidnemende Matthieu Baert (die naar RC Jaguar trekt) ontbreken op de foto. (LDB-Foto LDB)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier