Kenny Wyffels wint met FC Marke (4C): “Een betere mentaliteit”

Kenny Wyffels. (Foto WO)
Redactie KW

Na de uitschuiver op Menen United herpakte FC Marke zich met een 2-1-overwinning tegen VK Dadizele B. Zaterdag volgt voor de groenhemden een verplaatsing naar Winkel B.

Kenny Wyffels, al drie seizoenen aan de slag bij FC Marke, is een bezige bij. Als personal trainer en coach moet hij zijn tijd stelen om te voetballen. “Het is druk, maar dat is voor mij geen probleem”, lacht Wyffels. “Het is een kwestie van een goede dagindeling te maken. Onlangs heb ik in Waregem mijn derde vestiging geopend. Ik kan niet altijd aanwezig zijn op de trainingen, maar de coach en het bestuur maken daar geen probleem van. Momenteel is de drukste periode voorbij en zal ik me meer op het voetbal kunnen toeleggen.”

“Jammer dat we vorige week het bruin bakten op hekkensluiter Menen. Toen was er duidelijk te weinig strijd aanwezig. Tegen een goed voetballend Dadizele hadden we er duidelijk meer goesting in en kwamen we met een betere mentaliteit aan de aftrap. Het resultaat mocht er ook wezen. Dit positief gevoel moeten we meenemen naar Winkel. Met een overwinning zouden we een heel goede zaak kunnen doen in het klassement.” (Fonzie)

FC Marke 2 – 1 VK Dadizele B

Marke: Vanhoutte, Wyffels, Deré, Schotte, Soenen (80′ Holvoet), Soete, Vantieghem, Lauwers (46′ Beeuwsaert), Huysentruyt, D’Halluin, Keersebilck (63′ Dekimpe).

Doelpunten: 2′ Keersbilck 1-0, 50′ Beeuwsaert 2-0, 70′ Sabouev 2-1.

Zaterdag 29 oktober om 18 uur: Winkel Sport B – FC Marke.