Karel Demuelenaere volgt alle teams van KSV en VT Diksmuide

29/03/18 om 19:18 - Bijgewerkt om 17:27

Van U7 tot de eerste ploeg van KSV Diksmuide: Karel Demuelenaere (46) volgt ze allemaal. Net als alle teams van de Diksmuidse volleybalclub. In zijn alom bekende outfit blauw-gele coachvest met bijhorende sjaal en pet schreeuwt hij wekelijks de Diksmuidse voetbal- én volleybalploegen naar de overwinning.

Karel Demuelenaere zijn passie ontstond toen hij op 10-jarige leeftijd in Diksmuide ging wonen. "Ik ben er geboren, maar kort na mijn geboorte zijn wij verhuisd naar Antwerpen. Eind 1979 keerden we naar de Boterstad terug. Mijn moeder is van Diksmuide, mijn vader van Kortemark, ik voel me dus op en top Diksmuideling en West-Vlaming. Ik heb altijd al veel behoefte gehad aan sociaal contact en toen ik als kind hier kwam wonen, was sport de ideale manier om mensen te leren kennen. Ik werd supporter van de Diksmuidse voetbal- en volleybalploegen en dat is altijd zo gebleven", aldus Karel, die als patissier bij Vanco Vienno in Koekelare werkt.
...

Verder lezen?

Lees elke maand gratis 4 artikelen

Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd
of

KW-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van KW

Ik neem een abonnement Ik ben al abonnee

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!