Kampioen Cercle Brugge oefent woensdagavond tegen RC Harelbeke op het veld van Lendelede

17/04/18 om 09:52 - Bijgewerkt om 10:44

Om de competitieloze maanden te overbruggen spart Cercle Brugge, dat zaterdag in de Brugse binnenstad het promotiefeest zal vieren, tegen RC Harelbeke dat in de tweede amateurklasse uitkomt. Het veld van derdeprovincialer KFC Lendelede vormt woensdagavond 18 april het strijdtoneel.

Kampioen Cercle Brugge oefent woensdagavond tegen RC Harelbeke op het veld van Lendelede

Cercle Brugge, kampioen in eerste klasse B en straks dus weer op het hoogste niveau, komt een oefenwedstrijd spelen in Lendelede. © VDB

Cercle Brugge wil de spelers nog de nodige minuten geven, maar terwijl alle competities nog volop aan de gang zijn is dat niet eenvoudig. Het vond in RC Harelbeke nu wel een sparringpartner. Het team uit de tweede amateurklasse heeft nog twee competitiewedstrijden voor de boeg, thuis tegen SK Sint-Niklaas en op het veld van Winkel Sport. Harelbeke staat achtste en heeft niks meer te winnen of te verliezen.

Topschutter Dylan Descheemaecker (centraal) heeft hier net gescoord voor RC Harelbeke. Hij zal zich straks eens kunnen meten met de Cercle-profs.

Topschutter Dylan Descheemaecker (centraal) heeft hier net gescoord voor RC Harelbeke. Hij zal zich straks eens kunnen meten met de Cercle-profs. © VDB

Het veld van derdeprovincialer KFC Lendelede werd gekozen om deze wedstrijd af te werken. Ook de Lendeleedse burgemeester en de politie uit de zone VLAS gaven hun zegen. Er zullen ook stewards van Cercle aanwezig zijn. De toegang voor deze wedstrijd, die om 18.30 uur wordt afgetrapt is gratis. Een unieke kans voor de Cercle-supporters uit de regio en de Harelbeekse fans om dit leuke oefentreffen bij te wonen.

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!