Jason Neu ruilt volgend seizoen KM Torhout voor KFC Mandel United

12/02/19 om 08:14 - Bijgewerkt om 08:32

KFC Mandel United heeft een jonge versterking beet. Bij KM Torhout plukt het Jason Neu (20) weg. De middenvelder is de eerste aanwinst voor Mandel United.

Jason Neu ruilt volgend seizoen KM Torhout voor KFC Mandel United

Jason Neu in actie op het Torhoutse kunstgras. © VDB

Of toch als we Aaron Dhondt niet in rekening brengen, de spits die zopas overkwam van Knokke FC. Dhondt stond in de basis op Tempo Overijse waar Mandel United met 0-2 won en zich zo naast Winkel Sport aan de leiding van het klassement kon hijsen. Beide ploegen staan zondag in Ingelmunster trouwens tegenover elkaar.

Veldegemnaar Jason Neu begon te voetballen bij Club Brugge en vervolgens bij KSV Roeselare. Hij speelde er al op als 15-jarige al bij de beloften en proefde er zelfs van de A-kern. Hij hoopt in zijn derde seizoen zijn team KM Torhout het behoud in derde amateurklasse te bewerkstelligen, volgend seizoen verdedigt hij dus de kleuren van de fusieclub. De middenvelder komt het best tot zijn recht op de '8' of de '10'.

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!