"Ik gun Simon zijn doelpunt als Anzegem de zege pakt"

10/11/17 om 06:00 - Bijgewerkt op 09/11/17 om 14:28

Sinds enkele weken staat Francky Cieters, die als speler en trainer zijn sporen verdiende in de nationale reeksen, aan het sportieve roer bij SV Anzegem. Hij speelt zondag met zijn ploeg tegen het Deerlijk van Simon Cieters. Vader tegen zoon dus, een wedstrijd die al vele weken leeft. We blikken met hen vooruit aan de hand van enkele vaststellingen.

De familie Cieters heeft zondag afspraak met de voetbalgeschiedenis, want voor het eerst bekampen vader Francky en zoon Simon Cieters elkaar. "Het wordt inderdaad erg speciaal, die eerste keer tegen mijn pa", aldus Simon. "Toen Anzegem interesse toonde in mijn vader zat ik al te dromen van een onderlinge confrontatie. Ik was dus helemaal content toen hij er ook effectief tekende. We hebben onmiddellijk de kalender erbij genomen en 12 november met rood omcirkeld. Al van in het begin beloofde ik te scoren tegen Anzegem."
...

Verder lezen?

Lees elke maand gratis 4 artikelen

Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd
of

KW-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van KW

Ik neem een abonnement Ik ben al abonnee

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!