Harelbeke pakt ruime en verdiende zege tegen Eppegem

Harelbeke pakte een ruime en verdiende zege. Ze scoorden maar liefst 6 keer tegen Eppegem.

Vroeg in de wedstrijd scoorde Noppe via een afgeweken bal. Eppegem reageerde meteen en schiep gevaar via Rijmenams. Zijn derde poging was raak. Eerste beslissend moment (21′) was de uitsluiting van de doelman van Eppegem, die buiten zijn strafschopgebied de bal met de hand speelde. Cremers mikte de vrije trap over.

Tweede beslissend moment net voor de rust was de knappe redding van Thieren, die Breugelmans, alleen voor doel, van een treffer hield. Aan de overkant plaatste Noppe meteen daarop na een individuele actie de bal mooi in doel.

In de tweede helft kwamen de bezoekers er nauwelijks nog aan te pas. Via de flanken bleef Harelbeke aanvallen en voor gevaar en kansen zorgen. Niet verwonderlijk dat er nog vier doelpunten vielen. Notebaert, Descheemaecker, Meerschman en Selmani dreven de score op. Tussendoor trof Selmani ook nog de paal.

(JD)

Doelpunten: 2′ noppe 1-0, 18′ Rijmenams 1-1, 45′ Noppe 2-1, 64′ Notebaert 3-1n 65′ Descheemaecker 4-1, 85′ Meerschman 5-1, 90′ Selmani 6-1.

Harelbeke: Thieren, Dejonghe, Notebaert, Descheemaecker, Noppe (75′ Selmani), Doornaert, Gjoka (59′ Meerschman), Vanneste, Cremers, Vandenbroucke, Ketels (46′ De Smet).