Hans Cornelis wordt speler-trainer bij KSKV Zwevezele A

Hans Cornelis.
Redactie KW

Met de promotie in zicht is voorzitter Paul Degroote de laatste weken intensief aan de slag gegaan om een nieuwe sportieve staf samen te stellen. Een staf die volledig beantwoordt aan de visie en ambitie van de club.

Met veel trots kondigt de club aan dat Hans Cornelis volgend seizoen speler-trainer wordt van KSKV Zwevezele. Door de gesprekken heen en de analyses die gemaakt werden, werd zeer snel duidelijk dat Hans dezelfde sportieve en extra-sportieve doelstellingen nastreeft. Deze beslissing behoudt alle factoren om het avontuur van onze club verder te realiseren.

Hans Cornelis zal verantwoordelijk gesteld worden voor het volledige sportieve beleid (samenstellen van het team, tactische bepalingen, ,…), maar zal daarnaast een uitgebreide trainersstaf ter beschikking krijgen om op het moment dat hij zelf zijn rol als speler vervult, de verantwoordelijkheden kan verdelen. Concreet wordt de trainersstaf vervolledigd met Bjorn Cool, Joris Brewaeys en Pedro Versavel. Na onderling constructief overleg met Kristof Decru werd beslist dat hij volgend seizoen de trainersstaf van het tweede elftal zal versterken, en daarnaast verantwoordelijk blijft voor meerdere extra-sportieve zaken binnen de club.

Daarnaast heeft sportief manager, Kjeld Fort beslist om afscheid te nemen van de club Zwevezele en full time aan de slag te gaan bij Club Brugge.

Tenslotte wil men vanuit de club ook Kurt Bataille oprecht nogmaals bedanken voor de 2 mooie seizoenen, telkens met promotie, en wensen hem alle succes toe bij KV Oostende.

(WDV)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier