Gullegem speelt gelijk op Olsa Brakel

Andre Ntambue (FC Gullegem). © VDB

Na de nipte overwinning vorige week tegen Torhout bracht Gullegem een punt mee uit Brakel: 1-1. Daarmee konden de jongens van trainer Pascal De Vreese best leven.

Op het kunstgras van Brakel en in een evenwichtig eerste helft, was het bezoeker Laurens Simoens die acht minuten voor de rust zijn ploeg op voorsprong bracht. De reactie van Brakel liet niet op zich wachten.

Vooral in de tweede helft moest Gullegem alle hens aan dek roepen om de thuisploeg van de gelijkmaker te houden. Ondanks de druk van Brakel, slaagde Gullegem er enkele keren in scherp te counteren. De score verdubbelen zat er ondanks kansen voor Ntambue en Amini niet in.

Halfweg de tweede helft moest doelman Vanderbeken zich dan toch gewonnen geven. In het slotkwartier kwamen beide ploegen nog dicht bij de overwinning.

GULLEGEM: Vanderbeken, Delrue, Hempte (75′ Soenens), Decoster, Vandoorne, Dejonghe, Vancraeyveldt, Debouver, Simoens, Amini, Ntambue (78′ Stael).

DOELPUNTEN: 37′ Simoens 0-1, 67′ Knipping 1-1.