Gullegem speelt gelijk op Brakel

Idris Zmimer scoorde de gelijkmaker vanop de stip. © (Foto VDB)

Vijfde wedstrijd zonder nederlaag voor Gullegem, de tweede op rij die op een gelijkspel eindigde. Het werd 1-1 op Brakel.

Iets voorbij het kwartier opende de jonge Zmimer met zijn eerste doelpunt de score. Brakel reageerde, maar geraakte niet aan doelkansen. Tot de thuisploeg net voor de rust op strafschop de gelijkmaker scoorde. In de tweede helft leek geen van beide ploegen bereid om aanvallende risico’s te nemen. De schrik voor een nederlaag was groter dan de wil om te winnen. Gevolg, veel (slordig) middenveldspel, weinig doelkansen. Dat Gullegem iets meer afstand neemt van Westhoek, bezorgde de rood-witte aanhang uiteindelijk dan toch een goed gevoel.

Doelpunten: 17′ Zmimer 0-1, 42′ Lkoutbi (strafschop) 1-1.

Gullegem: Ampe, Monteyne, Vansuypeene, Coetsier (63′ Van De Wiele), Sampers, Decoster, Gheeraert (63′ Vandekerckhove), Hugelier, Dekiere, Zmimer, Vanleynseele.