Gullegem niet voorbij Racing Harelbeke

Anthony Degrendel van Harelbeke grijpt in voor Amini. (Foto VDB) © (Foto VDB)

Wie dacht dat Harelbeke, dat vorige week uitgebreid in het nieuws kwam, een gemakkelijke hap zou worden, kwam bedrogen uit. Het werd 3-3 op Gullegem.

De paars-witte Ratten mochten dan voortdurend op achtervolgen aangewezen zijn, op het einde gingen ze met een punt lopen, toonden er zich heel tevreden mee. Gullegem zette in de eerste helft de bakens uit, werd met een 1-0 voorsprong aan de rust karig beloond. Na vijf minuten in de tweede helft verdubbelde Sampers de score. De weg naar de zege lag open. Gullegem kreeg de kans om Harelbeke met een derde doelpunt definitief uit koers te slaan, maar vertikte het om de bezoekers de genadeslag toe te dienen. Het zou de thuisploeg zuur opbreken.

(FV – Foto VDB)

FC Gullegem – RC Harelbeke 3-3

Doelpunten: 42′ Stael 1-0, 50′ Sampers 2-0, 60′ Vandenheede 2-1, 65′ Simoens 3-1, 70′ Pyck 3-2 ; 76′ Descheemaeker (strafschop) 3-3.

Speelden: Vanderbeken, Delrue, Hempte, Soenens, Sampers, Vancraeyveldt, Stael (86′ Dekiere), Debouver, Simoens (67′ Romont), Amini, Ntambue.