Gullegem geraakt niet voorbij hekkensluiter Diegem

© (Foto VDB)

Na de negen op negen net voor de winterstop, lag FC Gullegem er opgebrand om tegen hekkensluiter Diegem door te gaan op zijn elan. Maar de rood-witten van trainer Allan Deschodt moesten met een 2-2-gelijkspel genoegen nemen.

Nadat de thuisspelers Lefebvre en Dekiere respectievelijk dreigden met een deviatie en een kopbal, was de eerste tegenstoot van Diegem raak. De snelle Charlier was iedereen te vlug af, liet de uitgekomen doelman Ampe kansloos. Gullegem reageerde, dwong veldoverwicht af, maar de bezoekende doelman sleet een rustige eerste helft. Na de rust, met de inbreng van de snelle Vandekerckhove in plaats van Lefebvre, zorgde de thuisploeg voor meer dreiging. Na een scherpe voorzet, en op de huid gezeten door Dekiere, werkte een bezoekende verdediger in eigen doel. Even later, na een scrimmage, mikte de opgerukte Monteyne over. Meteen daarop was het vizier van bezoeker Charlier beter gericht, moest Gullegem opnieuw in de achtervolging. Vandekerckhove kreeg even later een mooie kans, maar kreeg onvoldoende de bal onder controle. Even later deed de Gullegemse vleugelspeler beter. Vandekerckhove omspeelde zijn bewaker, maakte zijn beweging met de linker mooi af. In de slotfase voorkwam de bezoekende doelman de 3-2.

(AV – Foto VDB)

DOELPUNTEN: 12′ Charlier 0-1, 49′ Vanderelst (owng.), 58′ Charlier 1-2, 74′ Vandekerckhove 2-2.

GULLEGEM: Ampe, Monteyne, Vansuypeene, Coetsier (80′ Van De Wiele), Sampers, Gheeraert, Dekiere, Zmimmer, Vancraeyveldt, Vanleynseele, Lefebvre (46′ Vandekerckhove).