Gregory Mahau (SK Londerzeel) en stiefvader Bruno Debo (KM Torhout) kruisen zaterdag de degens

13/04/18 om 18:31 - Bijgewerkt op 11/04/18 om 18:33

Ten huize Debo-Mahau is al één iemand zeker van de redding. Gregory Mahau redde zich vorig weekend met SK Londerzeel na een zege tegen SK Pepingen-Halle. Stiefpa Bruno Debo hoopt dat voorbeeld te volgen met KM Torhout. Zaterdag kruisen ze met hun ploeg de degens op De Velodroom.

Als we hen maandagavond treffen in De Chiqon in Roeselare zijn beiden nog druk in de weer met de voorbereidingen van een EOTS-debat, waar vooral Gregory Mahau en ma Ann Vantomme, partner van Debo, hun schouders onder zetten. Maar uiteraard heeft ook Bruno Debo er zijn aandeel in. Mahau maakt voorlopig nog de oversteek vanuit Antwerpen, maar keert volgend seizoen terug naar het ouderlijk huis. Bij SCT Menen hoopt hij trouwens het voetbalplezier terug te vinden. "Mijn vriendin komt dan op vrijdag af, zodat we het weekend samen zijn. Dan kijken we uit om misschien iets in het Kortrijkse te huren." Zaterdag trekken Bruno en Gregory even niet aan hetzelfde zeel in het duel tussen KM Torhout en SK Londerzeel.
...

Verder lezen?

Lees elke maand gratis 4 artikelen

Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd
of

KW-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van KW

Ik neem een abonnement Ik ben al abonnee

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!