Frederik Wydoodt volgt Pedro Nolf op als trainer van GS Voormezele

22/01/18 om 09:23 - Bijgewerkt om 09:22

De voormalige hulptrainer van KSK Vlamertinge leidt dinsdagavond al zijn eerste training.

Frederik Wydoodt volgt Pedro Nolf op als trainer van GS Voormezele

© VDB

Enkele weken geleden maakte Pedro Nolf al bekend dat hij op het einde van het seizoen GS Voormezele zou verlaten om trainer te worden bij KSK Vlamertinge, dat nu nog aan de slag is in de derde amateurklasse. Bij GS Voormezele werd verrast gereageerd op dat nieuws en eind vorige week kreeg Nolf te horen dat hij nog de wedstrijd van afgelopen zondag tegen KFC Poperinge B mocht leiden, maar dat de samenwerking daarna stopgezet zou worden. Nolf hield de eer echter aan zichzelf en besliste zelf op te stappen. Daardoor leidde T2 Bruno Vanhaesebroek zondag de Voormezelenaars.

Ondertussen werd al een nieuwe trainer aangesteld. Frederik Wydoodt staat dinsdagavond al een eerste keer op het oefenveld. Wydoodt werd begin oktober nog aan de deur gezet bij KSK Vlamertinge, waar hij jarenlang de trouwe assistent was. Met GS Voormezele krijgt hij nu een eerste kans als hoofdtrainer.

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!