Fred Vanderbiest (ex-KVO) met zeven hechtingen afgevoerd na elleboogstoot collega

© BELGA
Redactie KW

De wedstrijd tussen Union en KV Mechelen (2-2) werd zondagnamiddag ontsierd door schermutselingen op en naast het veld. Volgens de website van KV Mechelen raakten assistent-coaches Ramadane Abderrahmand (Union) en Fred Vanderbiest (ex-KVO en ex-KSV Roeselare) slaags in de spelerstunnel van het Joseph Mariënstadion.

Die laatste werd met zeven hechtingen naar het ziekenhuis afgevoerd nadat hij een elleboogstoot had gekregen van Abderrahmand, aldus Malinwa.

Vlak voor het einde van de reguliere speeltijd kregen KVM-middenvelder Lucas Bijker en Union-aanvaller Serge Tabekou een rode kaart onder hun neus geduwd na een schermutseling. Ook de assistent-trainers Ramadane Abderrahmand en Fred Verbiest werden weggestuurd.

“Bijker wordt twee keer aangetrapt. Hij reageerde en incasseerde rood”, reageerde KV Mechelen-trainer Wouter Vrancken na afloop van de wedstrijd op de website van de Mechelaars. “Maar wat nadien gebeurde in de catacomben is een pure schande. Dat heb ik ook in de lage regionen nooit gezien. Als die assistent ooit nog op een wedstrijdblad staat, dan begrijp ik het niet meer.”

(BELGA-

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier