FC Gullegem wint van de beloften van KV Oostende

FC Gullegem heeft net de trainingen hervat. © Bart

FC Gullegem, dat vorige week de trainingen hervatte, won woensdag zijn eerste oefenwedstrijd met 3-2 tegen de beloften van KV Oostende.

De wedstrijd was pas op gang geschoten toen Enzo Vandekerckhove, overgekomen van Cercle Brugge, de bezoekende defensie in snelheid nam en de thuisploeg op voorsprong schoot. Een kwartier later verdubbelde Manasé Moba, overgekomen van Deinze, de cijfers. Tien minuten voor de rust scoorde Oostende via Wuyts vanop de strafschopstip de aansluitingstreffer.

Tweede helft

Na de rust moest Gullegem het initiatief aan de bezoekers laten. Thuisspeler Laurens Simoens pakte zijn tweede geel en Gullegem moest het met tien rooien. Toen bezoeker Bah kort daarop de 2-2 scoorde, zag het er bedenkelijk uit voor de thuisploeg. Tot op de valreep Efram Vansuypeene, overgekomen van Mandel, Gullegem alsnog over de streep trok. Zaterdag om 16 uur speelt Gullegem op eigen veld tegen buur Winkel.