FC Gullegem uit de beker gewipt in Brakel

Geen vijfde bekerronde voor FC Gullegem. Op reeksgenoot Olsa Brakel kwam een einde aan het bekeravontuur: 1-0.

De bezoekers zaten in de eerste helft niet goed in de match, waren op verdedigen aangewezen. En de jongens van trainer Allan Deschodt deden dat goed en gaven amper kansen weg. Aanvallend was het in de eerste periode pover gesteld met de bezoekers. De weinige keren dat Gullegem in de Brakelse rechthoek verscheen, kwam de beslissende voorzet steevast in de verkeerde voeten terecht.

Tweede helft

Na de rust waren de rollen omgekeerd. De bezoekers dwongen veldoverwicht en balbezit af, maar lieten zich net voor het uur al te gemakkelijk te grazen nemen. Gullegem rechtte alsnog de rug, ging nog op zoek naar de gelijkmaker, maar het onbrak de rood-witten aan scherpte in de zone van de waarheid.