FC Gullegem sluit seizoen in schoonheid af

Laurenz Simoens (links in het wit) werd met het enige doelpunt de matchwinnaar. © VDB
Redactie KW

FC Gullegem heeft zondagmiddag SV Temse met 1-0 opzij gezet. Voor trainer Dirk Azou, die na zes seizoenen plaats ruimt voor Pascal Devreese, werd het de laatste wedstrijd op de Gullegemse bank.

Voor de laatste competitiewedstrijd moest Gullegem de diensten missen van de geschorste Jenci Dejonghe. Net als vorige week op Harelbeke was Laurenz Simoens andermaal beslissend. Iets voorbij het uur scoorde de ex-Cercle Brugge-speler het doelpunt dat over winst en verlies besliste. “Meer moet dat niet zijn”, was Simoens in zijn nopjes. Toekomstig trainer Pascal De Vreese was zoals altijd aanwezig, popelt om straks aan de slag te gaan. “Ik heb zelf mijn toekomstig kern mogen samenstellen. Mogelijk komen er nog een tweetal versterkingen bij”, vertelde de vroeger goalgetter van Harelbeke, Moeskroen en AA Gent.

Vangheluwe raakte toch speelklaar waardoor Van Landschoot op de bank begon. Voor Oumedjeber, Bekaert, Pierre, Flederick en Coppin, die straks vertrekken, werd het de laatste wedstrijd in de rood-witte shirt.

Naast hoofdtrainer Dirk Azou worden ook T2 Roel Verstraete en keeperstrainer Filip Van Steenbrugghe volgend seizoen vervangen door respectievelijk Glenn Labie en Dries Lievens die overkomt van OMS Ingelmunster.

DOELPUNTEN: 62′ Simoens 1-0.

GULLEGEM: Vanderbeken, Vangheluwe, Defevere, Oumedjeber, Vancraeyveldt, Bekaert (88′ Van Heuverzwyn), Pierre, Flederick, Stael (76′ Maerten), Coppin (60′ Van Landschoot), Simoens.