FC Gullegem nog steeds zonder zege op eigen veld

Stevige strijd om de bal tussen Robbe Dekiere (L) en Michiel Delaruelle (R). © (Foto VDB)

Na de afgetekende 1-4 zege van vorige week op Londerzeel, waren ze bij Gullegem hoopvol voor de confrontatie met het bescheiden Dikkelvenne.

Maar blijkbaar voelen de rood-witten zich niet goed op hun eigen kunstgras, want andermaal moesten ze het onderspit delven. Deze keer na een prestatie die zorgen baart. Vooral in de eerste helft kregen de toeschouwers weinig waar voor hun geld.

Pas na de rust kwam er wat leven in de brouwerij. Nadat de thuisdefensie zwaar in de fout ging, kon bezoeker Balaj gemakkelijk scoren. Gullegem maakte een vuist, versierde enkele loepzuivere kansen bij elkaar. Maar Khiter (2 x), Simoens en Berthe slaagden er niet in om de bezoekende doelman te vloeren. Het was integendeel Dikkelvenne die in blessuretijd en op strafschop, de score verdubbelde.

DOELPUNTEN: 57′ Balaj 0-1, 92′ Neve (strafschop) 0-2.

GULLEGEM: Ampe, Monteyne, Vansuypeene, Hugelier, Sampers (60′ Gheeraert), Ihou (70′ Lefebvre), Dekiere, Van De Wiele, Vancraeyveldt (78′ Berthe), Simoens, Khiter.