FC Gullegem delft het onderspit tegen SK Sint-Niklaas

Trainer Pascal De Vreese kon er niet om lachen. © Bart

De ene week is de andere niet. Vorige week was FC Gullegem nog in feeststemming na de overwinning tegen leider Rupel Boom. Zondag volgde de ontnuchtering tegen het nochtans bescheiden Sint-Niklaas.

Gullegem zat nooit goed in de match, keek al vroeg tegen een 2-0 achterstand aan. De bezoekers slaagden er niet in om het tij te doen keren, slikten nog voor de rust een derde treffer. Ook in de tweede helft bleven der bezoekers ondermaats acteren, slaagden er zelden in om de thuisportier onder vuur te nemen.

Pas twee minuten voor affluiten kon Stael de Gullegemse eer redden. Trainer Pascal De Vreese kon er niet om lachen, zal zijn manschappen deze week niet sparen in het vooruitzicht van het burenduel tegen Winkel.

(Fonzie)

GULLEGEM: Vanderbeken, Delrue, Hempte (46′ Amini), Vandoorne, Decoster, Dejonghe (60′ Soenens), Vancraeyveldt, Debouver (80′ Billiet), Simoens, Ntambue, Stael.

DOELPUNTEN: 10′ en 25′ Laref 1-0 en 2-0, 37′ Verspeeten 3-0, 88′ Stael 3-1.