Eppegem stopt zegereeks van SCT Menen

Bart Buysse (links) ontzet de bal voor de aandringende Robin Vercammen (rechts). (Foto VDB) © (Foto VDB)
Redactie KW

Met tien overwinningen op rij zette Menen net voor de winterstop een uitstekende reeks neer. Maar tegen een goed voetballend Eppegem kwam Sporting net iets tekort. Het werd 1-3.

De thuisploeg begon nochtans sterk aan de match. Harinck kon net niet goed genoeg bij een uitstekende voorzet van Cardon, even later werd een poging van Meulenyzer in hoekschop verwerkt. De eerste keer dat Eppegem in de grote rechthoek van Menen kwam, was het meteen bingo. De Menense defensie reageerde niet voldoende attent bij een verre uittrap van de bezoekende doelman, Bell, de zoon van James Bell die ooit nog bij Menen en Wervik speelde, schoot Eppegem op voorsprong. Even later kopte diezelfde Bell bijna de 0-2 op het bord. Na de pauze kwam Menen met vernieuwde moed uit de kleedkamer, dreigde via Meulenyzer. Maar toen de bezoekers tegen prikten, scoorde Bell zijn tweede van de namiddag. Bell zou nog een derde keer scoren, terwijl Vanhaecke in de slotminuut de Menense eer redde.

(FV – Foto VDB)

SCT Menen – Eppegem 1-3

Doelpunten: 11′, 55′ en 80′ Bell 0-1, 0-2 en 0-3, 90′ Vanhaecke 1-3.

Speelden: Depaepe, Rogie, Vervaeke (60′ Mahieu), Derieuw (85′ Verschuere), Vanaudenaerde (51′ Sennesael), Gallo, Harinck, Buysse, Meulenyzer, Vanhaecke, Cardon.