Eendracht Wervik wint met 3-1 van Jong Lede

© VDB VDB

Middenmoter Eendracht Wervik won verdiend. De Tabaksploeg pakte uit met enkele mooi uitgespeelde acties. Spits Kenzie Vandeputte scoorde tweemaal. De score had alvast nog hoger kunnen oplopen.

Na een schitterende doorsteek van De Winter ging Vandeputte alleen door en besloot langs de doelman in de verste hoek binnen. Na een vrijschop van De Winter (33′) rechts streelde een kopbal van Van Den Bogaerde de bovenkant van de lat.

Na een vlotte aanval trok Vandeputte (40′) op links voor naar Dutoit, doelman Meulewaeter redde. Na een diepe bal van aanvoerder Fleurman werd Bouchart afgeblokt. Op slag van rust weer een heel mooie actie van de thuisploeg. Bouchart zette voor op rechts, Vandeputte verdubbelde bijna de score. De doelman zat er nog tussen, de rebound van Vandeputte verdween in corner.

Doelman Meulewaeter pakte na 56′ uit met een geweldige redding. Vandeputte zorgde op rechts voor de actie, Bouchart legde aan de tweede paal aan. Na een diepe bal van weer De Winter kwam Vandeputte alleen voor doel en trapte raak.

Een voorzet rechts van Pieren leidde de aansluitingstreffer in, Nelis trapte binnen. Na een voorzet rechts besloot hij een minuut later een open kans rakelings naast. Wervik scoorde nog een beauty. Na een voorzet rechts van Znagui, trapte de pas ingevallen en heel vrijstaande Gekiere heerlijk binnen

Doelpunten: 28′ en 63′ Vandeputte (1-0 en 2-0), 73′ Nelis (2-1), 88′ Gekiere (3-1)