Eendracht Wervik-FC Wetteren eindigt op 0-0

Tim Vandenbogaerde en Jan Dewinter verdedigen op Glen Deham. © VDB
Redactie KW

De ongeslagen reeks van FC Wetteren gaat verder. De fusieploeg is nu al zeven matchen ongeslagen en verdiende zaterdagavond het meest de overwinning. Een uitstekende doelman Christophe Descamps en de onderkant van de lat stonden in de weg.

Eendracht Wervik mist met Pante en Voet al enkele wedstrijden twee sterkhouders. Daar kwam nu ook Verstraete bij. Hoogstaand was het in de eerste helft allemaal niet. De beste kans in de eerste helft was voor de Tabaksploeg. Na een actie van Van Den Bogaerde redde tijdens een geharrewar De Guchteneire even voor het halfuur voor de lijn. Wetteren zorgde het grootste deel van de tweede helft voor druk. Na een lange bal van de Winter even na het uur liet Dutoit centraal slim de bal door, op rechts dook Bouchart de ruimte in maar besloot ver naast.

Onmiddellijk daarop pakte Van Peteghem met een omhaal uit. Descamps redde uitstekend. Wetteren claimde een penalty wegens hands van Lambrecht. Op hoekschop trof Ringoet een kwartier van het einde de onderkant van de lat.

(EDB/foto VDB)