Dylan Olievier (KM Torhout) keert terug naar SCT Menen

01/02/18 om 08:34 - Bijgewerkt om 08:32

SCT Menen haalt doelman Dylan Olievier (25) terug. De club die voorin meedraait in de derde amateurklasse spreekt zo ook de nodige ambities uit. Bij KM Torhout, waar Olievier nog een contract dat volgend seizoen overlapte had, moet men dus op zoek naar een nieuwe goalie.

Dylan Olievier (KM Torhout) keert terug naar SCT Menen

Dylan Olivier keept nu nog bij KM Torhout, straks keert hij terug naar SCT Menen. In principe een reeksje lager. Al kan KMT nog zakken en SCTM nog promoveren. © VDB

SCT Menen heeft zijn eerste versterking op zak. Doelman Dylan Olievier keert na twee jaar KM Torhout terug naar de Menense schaapsstal. Olievier is nog steeds bijzonder geliefd bij Menen. Hij kwam destijds over van de jeugd van KV Kortrijk en speelde vijf seizoenen voor Menen. Hij had een zeer groot aandeel in de promoties naar de toenmalige vierde klasse en twee jaar geleden de promotie naar tweede amateurklasse.

Vorig jaar speelde hij zich ook in de kijker bij KM Torhout. Ondanks de interesse van diverse ploegen verlengde hij toen voor twee jaar op de Velodroom. Maar dat contract gaat hij nu niet uitdoen. Dit jaar kende hij ook wat blessureleed, maar nu hij terug is toont hij weer zijn waarde bij KM Torhout. Maar de keeper met de spectaculaire stijl keert dus straks terug naar de club van zijn hart.

(Fonzie)

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!