Driepunter voor Torhout KM tegen Rupel Boom

20/01/18 om 22:03 - Bijgewerkt om 22:02

Tegen het nummer twee, Rupel Boom, heeft Torhout drie punten gepakt, hoewel het vooral voor de rust de mindere was. Het zat wat mee bij de thuisploeg, al bracht het zich na de 2-1 zelf weer in de problemen. De extra tijd leek een reddingsboei voor de bezoekers, maar het was Torhout dat dan nog eens scoorde : 3-1.

Torhout zag dan wel Haghedooren terugkeren uit blessure, maar moest Bryan Willems onverwacht missen door blessure. KM had in de heenmatch zijn enige uitzege (1-2) geboekt maar had de punten nu broodnodig, want vorige week sprong Bornem over KM en liep Londerzeel iets verder uit op de Houtlanders, die nu vooral die barrageplaats beogen. Al na zes minuten vergreep Haghedooren zich aan een doorbrekende bezoeker, het geel van scheidsrechter Lefever was terecht. Dat de bezoekers de spiegel (nummer twee tegen het nummer voorlaatst) waren in het klassement was wel duideli...

Verder lezen?

Lees elke maand gratis 4 artikelen

Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd
of

KW-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van KW

Ik neem een abonnement Ik ben al abonnee

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!