Drie smaakmakers uit tweede amateurklasse genoten hun jeugdopleiding bij Club Brugge

08/12/17 om 06:00 - Bijgewerkt op 07/12/17 om 09:23

Michiel Clyncke, Aaron Vanfleteren en Daan Debouver. Als je het voetbal in de tweede amateurklasse niet volgt, zeggen die namen je wellicht niet zoveel. Maar deze drie spelers scoren aan de lopende band en staan al op menig scoutingslijstje. Daar waar jongens uit hun lichting als Sander Coopman, Brandon Mechele en Bjorn Engels wel een doorbraak forceerden, lukte dat voor hen net niet. "Je moet ook op het juiste moment wat geluk hebben. Momenteel loopt het goed, maar het is voor ons wellicht te laat om nu nog de stap naar het allerhoogste niveau te zetten", klinkt het in koor.

Vorige zaterdagmiddag smikkelden ze eerst een pasta in Mister Spaghetti in Roeselare vooraleer ze zich naar de Roularta-gebouwen begaven. Een dag later vijzelden Daan Debouver (24, FC Gullegem) en Michiel Clyncke (23, KFC Mandel United) hun doelpuntenaantal op, Aaron Vanfleteren (23, Winkel Sport) was dicht bij zijn tiende treffer.
...

Verder lezen?

Lees elke maand gratis 4 artikelen

Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd
of

KW-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van KW

Ik neem een abonnement Ik ben al abonnee

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!