Drie versterkingen op komst bij noodlijdend KM Torhout

Drie versterkingen op komst bij noodlijdend KM Torhout

Voetbal De trein geraakt maar niet op de rails bij KM Torhout. Twee zeges en drie gelijkspelen na 16 wedstrijden is de magere balans van dit seizoen. Versterking dringt zich op. Achter de schermen wordt daar hard werk van gemaakt. Eerstdaags kan hieromtrent nieuws verwacht worden.

Nipt verlies voor Torhout KM in Lebbeke

Nipt verlies voor Torhout KM in Lebbeke

Voetbal De situatie wordt nog pregnanter voor Torhout KM, dat met 1-0 verloor in Lebbeke. En dat geldt ook voor SV Oostkamp. De beide West-Vlaamse ploegen blijven na uitverlies onderaan hangen, en wat meer is: de kloof met de reddinggevende plaatsen vergroot. Woluwe-Zaventem verloor ook, maar Wolvertem Merchtem pakte een punt en Wervik zelfs onverwacht drie punten (bij Zaventem), net als Kampenhout de drie punten enigszins verrassend pakte.

Vanderbeken houdt voorsprong KM Torhout gaaf

Vanderbeken houdt voorsprong KM Torhout gaaf

Voetbal Eén van de mindere thuismatchen van Torhout KM zondagnamiddag tegen Wolvertem Merchtem. De voorsprong bij de rust kon nog enigszins verantwoord worden, de zege na 90 minuten was uiterst geflatteerd. Brandon Vanderbeken hield zijn ploeg na de rust helemaal recht door een strafschop te keren én een honderd procent kans te neutraliseren, hij keepte 90 minuten heel attent. De treffer van Victor Christiaens net voor het halfuur leverde zo de drie punten op. Door de zege komt KM niet weg van de voorlaatste plaats, maar wel op gelijke hoogte met Woluwe-Zaventem en op de tegenstander van zondag, en blijven Melsele, de komende tegenstander en Kampenhout binnen bereik.