Dennis van Wijk enkele dagen na ontslag bij KSV Roeselare al aan de slag bij eersteklasser

24/01/18 om 20:47 - Bijgewerkt op 25/01/18 om 07:10

Bij het noodlijdende KV Mechelen is hoofdtrainer Aleksandar Jankovic ontslagen en meteen vervangen door de Nederlander Dennis van Wijk, zo maakte de club woensdagavond bekend.

Dennis van Wijk enkele dagen na ontslag bij KSV Roeselare al aan de slag bij eersteklasser

© BELGA

De Serviër betaalt het gelag voor de zwakke resultaten van de Mechelaars. Met nul op vijftien is KVM afgezakt naar de voorlaatste plaats in de stand, waar ze op de hielen worden gezeten door Eupen. Het verschil tussen de rode lantaarn en de de winnaar van de Europese Beker voor Bekerwinnaars in 1988 bedraagt amper nog twee punten. Dinsdag werd er met 2-0 verloren op STVV en dat bleek de doodsteek voor Jankovic, die aan zijn tweede periode Achter de Kazerne bezig was.

Met Dennis van Wijk werd er meteen een opvolger aangesteld. Van Wijk was vorige week nog maar ontslagen bij KSV Roeselare. Ook Fred Vanderbiest, die de hulptrainer van Dennis van Wijk was in Roeselare, maakt de overstap naar Malinwa.

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!